over/CV

Maggie Symonds is een muziektheater performer & maker en actrice die naast het kritisch bevragen van het publiek, door middel van een connectie én met een knipoog, zichzelf niet altijd te serieus wilt nemen. Zij probeert grenzen op te zoeken in het wrangen van de gekozen thematiek, schrijft vanuit haar kern en werkt met precisie interdisciplinariteit uit.    

Maggie is in 2021 afgestudeerd van de opleiding Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, hoofdvak zang en spel.

Na haar afstuderen speelde ze o.a. in de openlucht-familievoorstelling Vreemde Vogels (Wilminktheater Enschede / regie: Joep Onderdelinden) en ARTEMISIA voor het Rijksmuseum Twenthe (Theatermakerij Enschede & Nederlandse Reisopera).

Ze speelde onlangs in [WERKTITEL] van MusicalMakers & stichting NANOEK en speelde haar muzikale performance BRANDSTAPEL voor het Jonge Harten Festival Groningen.

Maggie speelt gitaar en schrijft eigen muziek, Engels- en Nederlandstalig, genre country/(ned-)pop.

Ze heeft kleine rolletjes voor tv/film gedaan en speelde in de korte film De Schoonheid van Nee (Lavender Films) de rol van Antigone.

CV MAGGIE

%d bloggers liken dit: